Кошчета от велпапе

Предлагаме разнообразни решения за разделно събиране на отпадъците във Вашия дом или офис. Кошчетата са с различна вместимост, от бяло или кафяво велпапе, с възможност за каширане или отпечатване на лого. Цената за комплект (дъно плюс капак) зависи от поръчаните бройки.

Кошчета – серия HCB

Кошчетата от серия HCB са с оптимални пропорции, изработени от бяло или кафяво велпапе, с индивидуални или общи капаци и възможност за каширане или отпечатване на лого по желание на клиента. Предлагат се следните размери и вместимост:

Размери серия HCB

Кошчета – серия OCB

Kошчетата от серия OCB са с разчупен дизайн, проектирани за използване в офиса. Изработени са от бяло велпапе, с индивидуален капак и възможност за каширане или отпечатване на лого, по желание на клиента. Предлагат се следните размери и вместимост:

Размери серия OCB

Кошчета за административни сгради

Леки и функционални, кошчетата за административни сгради са с по-голям обем и са чудесно решение за разделно събиране на отпадъци, генерирани от по-голям брой хора. Изработени са от кафяво велпапе, в два варианта – триконтейнерен модел с индивидуални капаци и двуконтейнерен модел с общ капак. Предлагат се следните размери и вместимост:

Размери серия AS