Изделия от пластмаса

I. Контейнери за разделно събиране

Съвместно с нашия партньор РОТОИНВЕНТ ЕООД разработихме и предлагаме на пазара пластмасови контейнери тип "Иглу" за разделно събиране на отпадъци от опаковки.

Вместимостта на нашите съдове е съобразена с изискванията на чл. 24 от Наредбата за опаковките и отпадъците от опаковки, и тяхното комбиниране позволява осигуряването в една точка за събиране на обем, кратен на 3,300 литра.
Контейнерите са изработени от високомолекулярен полиетилен с ниска плътност (LDPE). Първичният материал е сертифициран и е с гарантирано качество. Устойчиви са на ултравиолетови и инфрачервени лъчи и издържат на екстремни температури от -40ºС до +70ºС.
Механизмът на разтоварване е предназначен за обслужване с камион с автокран с две куки. Състои се от неподвижна кука, закрепена на метална планка на купола на контейнера и подвижна ос, свързана с капаците на дъното. Отварянето на двата срещуположни капака на дъното е от центъра към периферията. Всички метални части на механизма за разтоварване са горещо поцинковани и са устойчиви срещу корозия.
Наличните цветове са жълт (RAL 1018), син (RAL 5017) и зелен (RAL 6029). Предлагаме широк избор от нюанси в рамките на един и същи цвят, както и други цветове извън посочените.
Осигуряваме пълна гаранция за срок от 24 месеца, при отчитане на нормална експлоатация.

Към стандартния механизъм предлагаме и опция за добавяне на механизъм за заключване на капаците на дъното на контейнера срещу кражба на събраните отпадъци.

Предлагаме следните модели: 

II. Други продукти от пластмаса

С РОТОИНВЕНТ можем да предложим огромно многообразие от висококачествени пластмасови продукти, създадени по уникален дизайн на клиента и предназначени за всички отрасли на икономиката.

При запитване, можем да осигурим бързо и ефективно решение - от проектирането до производството на продуктите – най-доброто от технологията, на разумни цени.